N.S.

Words are never enough to express one’s gratitude nonetheless, thank you so very much Dr. Gabi. 

I suffered from a chronic condition and had some positive results from classic homeopathy, I had tried in past. I my particular situation, Dr.Gabi’s remedies brought me out of cyclic ups & downs and put me on a steadily improvement path when other treatment forms like allopathy did not provide an enduring cure.

- N.S., Amstelveen (2019)

Read More
Sylvia Faasse
Nynke

Een vriendin van mij raadde mij aan homeopathie te proberen. Ik kwam bij Gabi terecht omdat ik extreme last had van PMS gerelateerde klachten. Ik zag iedere maand vreselijk op tegen de 2e helft van mijn cyclus. Ik had al alles geprobeerd, van supplementen, tot voeding, niets hielp. Ik heb uitgebreid verteld en kreeg hier ruim de tijd voor, wat heel prettig was. Een paar dagen na mijn consult ontving ik de homeopathische pilletjes per post, er zaten duidelijke instructies bij. Bij de eerst opeenvolgende cyclus was het al gelijk anders. Dat diepe dal waar ik altijd in terecht kwam was opeens verdwenen. Bij de volgende cyclus was het nog minder. Ik ben nu ruim ¾ jaar verder en kan niet meer zeggen dat de PMS-periode echt een probleem is voor mij. Ik zie er niet meer tegen op.

- Nynke, Amsterdam (2018)

Read More
Sylvia Faasse
Carolien

Ik zat jarenlang in een vicieuze cirkel waarbij ik telkens aan een nieuw dieet begon, een paar kilo afviel en vervolgens een paar maanden later alles weer aankwam plus een extra paar kilo. Ik kwam hier niet uit en was echt depressief hiervan. Ik kwam bij Gabi terecht die mij precies kon uiteggen waardoor al deze diëten niet werkten en wat mijn lichaam wel nodig had om blijvend af te vallen en dan op gewicht te blijven. Ze neemt uitgebreid de tijd om alles helemaal uit te vragen en verbindt daarbij dan ook je mentaal/emotionele staat. Buiten het feit om dat ik zonder al te veel moeite 10 kilo ben afgevallen, slaap ik veel beter en zit ik veel beter in mijn vel en is mijn eczeem spontaan verdwenen. Ben zo dankbaar.

- Carolien, Aalsmeer (2019)

Read More
Sylvia Faasse
Lisa

Since I have gone into menopause I have suffered from tremendous hot flashes. Haven’t had a good night sleep in several years, until I met Gabi. After extensive inquiry during our first appointment, which was great because she really took time to hear me, I took some homeopathic remedy and within days the hot flashes subsided. She has also recommended certain supplements to support my overall condition. Since that I have been able to sleep again and I feel reborn. I have more energy and am very grateful. Thank you so much.

- Lisa, Amstelveen (2018)

Read More
Sylvia Faasse
Marte

Al lange tijd heb ik last van rosacea. Ik had al verschillende therapieën geprobeerd, maar niets hielp echt. Alleen het onderdrukken van mijn klachten met behulp van antibiotica. Sinds vorig jaar loop ik bij Gabi. Zij was mij aangeraden door een voedingsdeskundige. Mijn rosacea is sinds die tijd veel rustiger. Ik heb ook geen antibiotica meer gebruikt en bovendien voel ik mij veel energieker. Wat mij zo aanspreekt in haar behandeling is haar totale kijk op jou als mens (zowel fysiek als emotioneel). Ze neemt daar uitgebreid de tijd voor. Ze focust zich dus niet alleen op je klacht. Zowel de homeopathische middelen als haar voedingsadviezen hebben mij heel goed gedaan. Gabi is een warme persoonlijkheid die echt voor je gaat en zeer kundig is.

- Marte, Haarlem (2019)

Read More
Sylvia Faasse
Anneloes

Erg blij met de benadering en professionaliteit van Gabi bij de behandeling van mijn ziekte. Kort na de geboorte van mijn zoontje kreeg ik reuma. Waar de klassieke geneeskunde vooral focust op mijn fysieke klachten, kijkt Gabi veel verder en staat daarnaast ook stil bij het mentale stuk van alles wat er met mij en mijn lichaam gebeurt. Ik ben ervan overtuigd dat die twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Bij mijn eerste afspraak was ik de hoop enigszins kwijtgeraakt. Nu een jaar verder, ben ik letterlijk een ander mens. Mede dankzij Gabi. Heel erg bedankt daarvoor!  

- Anneloes, Amsterdam (2018)

Read More
Sylvia Faasse
Meredith

I started gaining weight in the second half of my 40’s. I tried to eat less and workout more but nothing helped. Overall, I gained 10 kilos in 7 years. Gabi was able to figure out how to ignite my metabolism through correcting my diet to be optimal for my body. Without feeling like I was on a diet I started to notice my cravings for sugar disappeared and noticed more constant energy. I lost 5 kilos in 3 months without pain. Amazing I’m so happy. Thank you so much for that.

- Meredith, Amstelveen (2018)

Read More
Sylvia Faasse
Ron

Ik kwam bij Gabi op aanraden van een kennis. Een afspraak was snel gemaakt. Gabi ontvangt je in een mooie praktijkruimte, deze is goed te bereiken met zowel eigen als openbaar vervoer. 

Ons gesprek duurde bijna een uur waarbij mijn (huid)klachten uitvoerig werden besproken. Niet alleen de klachten werden besproken maar ook werd lang stil gestaan bij het hoe en waarom.  Gabi geeft je de indruk dat er naar je wordt geluisterd en ook met een oplossing komt die gaat werken. 

In eerste instantie heb ik een middel gekregen wat niet helemaal voldeed, dus contact opgenomen met Gabi die snel schakelde en daarop een ander middel voorschreef. De pilletjes (in mijn geval) werden steeds per post opgestuurd. 

Het 2e middel deed haar werk goed en ik ben inmiddels bijna klachtenvrij. Gabi bedankt!" 

- Ron, Alkmaar (juni 2018)

Read More
Sylvia Faasse
Carolien

Een aantal weken geleden ben ik bij Gabi geweest voor een aantal sessies, om te bekijken in hoeverre ik mijn eet- en leefpatroon kan optimaliseren. Gabi deed dit op een zeer deskundige manier en nam er alle tijd voor. Ik voelde me helemaal op mijn gemak bij haar. 

De belangrijkste ‘learning’ voor mij is dat ik mijn ontbijt moet aanpassen, zeker ook omdat uit het onderzoek met Gabi gebleken is dat ik mijn suiker snel omzet. Ook was het advies dat ik mijn tussendoortjes (rauwkost) beter kan combineren met eiwitten, om te voorkomen dat ik een hongerig gevoel heb. Doordat ik zowel het ontbijt als de tussendoortjes qua invulling heb aangepast, voel ik me een stuk energieker. En ben ik ook nog een paar kilootjes kwijtgeraakt.

- Carolien, Amsterdam (maart 2018)

Read More
Sylvia Faasse